Με το δεξί μπήκε μία από τις τρεις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στην Α. Κατηγορία ΕΠΣΑ.
Με το δεξί μπήκε μία από τις τρεις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στην Α. Κατηγορία ΕΠΣΑ.
Ήρθε ο καιρός να πιστέψουμε σε μας και στα αποτελέσματα της κοινής προσπάθειας, κατ' αρχήν μέσα από την άρθρωση ενός τεκμηριωμένου λόγου, αρκεί να εκφράζεται από πολλούς, οργανωμένα και μεθοδικά! Η γνώση του εκάστοτε προβλήματος που μας απασχολεί,του νομικού και θεσμικού πλαισίου που το περιβάλλουν, ο αντίλογος που συνοδεύεται από τεκμηριωμένη πρόταση και η συνεργασία με κοινωνικές ομάδες, συλλογικότητες, φορείς και θεσμούς, που έχουν την ίδια επιδίωξη και τον ίδιο στόχο, είναι το πρωταρχικό και μεγαλύτερο όπλο μας για την επίλυση των κοινών προβλημάτων, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Η συνεχής αντιπαράθεση στο δρόμο, σαν μοναδικό όπλο για την επίτευξη των σκοπών μας, όταν επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα, τις περισσότερες φορές γίνεται αναποτελεσματική, μας εξαντλεί και μας αποδυναμώνει ψυχικά και οικονομικά, σαν άτομα αλλά και σαν κοινωνικό σύνολο.
Στον 3ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η ομάδα της Διάνας..
Την τελευταία φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα 2004 έδωσε ο Φωστήρα πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας.Ο προπονητής κος Χριστόπουλος χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 Θέατρο Δημήτρη Κιντή ώρα 09.00 μ.
Ψ Η Φ Ι Σ Μ ΑΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 05/09/2013Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης στη συνεδρίαση του την Πέμπτη 5-9-2013 μετά από συζήτηση που έγινε με θέμα τις απολύσεις μέσω διαθεσιμότητας εργαζομένων του Δήμου μας, 22 σχολικών φυλάκων, αποφάσισε ομόφωνα και ζητά :Την ανάκληση της διαθεσιμότητας (απολύσεων) των εργαζομένων και την επιστροφή τους στην δουλειά χωρίς καμία αλλαγή στα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματά τους. Την υιοθέτηση της παρούσας πρότασης από την ΚΕΔΕ και την διεκδίκηση από την κυβέρνηση νομοθετικής ρύθμισης.
Η κλήρωση έγινε. Οι ομάδες προετοιμάζονται.
Η επίθεση της κυβέρνησης - μονοπωλίων ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ εντείνεται ολοένα και περισσότερο.Δεν τους έφτανε η φοροληστεία, τα χαράτσια, οι επιπτώσεις της "ελεύθερης αγοράς" και του "υγιούς ανταγωνισμού", το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων και μια σειρά αντιλαϊκών μέτρων και πολιτικών (μειώσεις μισθών, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κλπ.
Αγαπητέ μας Δήμαρχε, δεν μας τα λες καλά. Ετοίμασες Κοινωνικό Παντοπωλείο (αναφέρομαι στο πρώτο), και μας "έπεισες" ότι είναι φτηνό για να πηγαίνουμε εκεί να ψωνίζουμε, γιατί τα χρήματα μας πηγαίνουν σε κοινωνικό έργο, όπως λέτε.
Αγαπητοί Γονείς , Όταν πέρυσι τέτοια εποχή μιλούσαμε για την «πιο δύσκολη χρονική χρονιά μετά τον πόλεμο», πραγματικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ?.Η Ένωση Γονέων της πόλης μας, χαιρετίζει την έναρξη άλλης μίας σχολικής χρονιάς, με αποδεκατισμένους εκπαιδευτικούς, σχολειά που εξαφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα και με αναπτυξιακή καινοτομία, ένα μέτρο που θα ελαφρύνει τον δυσβάσταχτο πόνο της μέσης οικογένειας, καθώς επιτέλους καταπολεμούν την Ανθρωπιστική Κρίση, με την εμφάνιση ??.
Τα χθεσινά φιλικά Χαραυγιακός - Ηράκλειο 0-1 Φωστήρας Ηλιούπολης - Αγ. Ελεούσα 4-2 Αστέρας Βλαχιώτη - Γ.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα μνήμης του Ιερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ τελειωθέντων μαρτύρων κληρικών και λαϊκών στην Μικρασιατική καταστροφή, κατά την Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στο Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα Εθνικών τραγωδιών που συνέβησαν μήνα Σεπτέμβριο. Με την προσευχή και προσοχή όλων στραμμένη στην Συρία, την αρχαία κοιτίδα του πρώιμου Χριστιανισμού και τόπο διαβίωσης για αιώνες Ελλήνων, ελπίζοντας πως θα κρατήσει η λογική και δεν θα καταγραφή μια νέα τραγωδία Σεπτέμβριο μήνα, κατά την επιμνημόσυνη δέηση θα μνημονευθούν οι κεκοιμημένοι αδελφοί μας που εξήλθαν βίαια της επιγείου ζωής κατά:Α.
Ως αποτέλεσμα της αποφασιστικής στάσης της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας, οι κληρονόμοι Νάστου που διεκδικούν επί δεκαετίες δημόσια γη, οδηγούνται, μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές επιτυχίες κατά την τελευταία τριετία, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με βαρύτατες κατηγορίες για 19 κακουργηματικές πράξεις.Εν όψει του δικαστηρίου, που θα γίνει στις 23/9/13, η Δημοτική Αρχή συγκαλεί Διαδημοτικό Συμβούλιο των όμορων Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στις 12/9/13, ώρα 19.
ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9 «Υπάρχει και φιλότιμο» των Α. Σακελλάριου και Χ.
Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας η ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης νίκησε την ομάδα του Α.Ο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























