ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας του λαού με πρωταγωνιστές τα Σωματεία και τους φορείς  της πόλης που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν και αντιπάλεψαν το κλείσιμο του του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έφεραν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ένας μήνας πολύμορφων λαϊκών κινητοποιήσεων ανάγκασαν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το  ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ.

Τα ιατρεία και οι γιατροί  που ξεκίνησαν σήμερα ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ  είναι:

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ(1/4), ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ(1/4), ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ, ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΩΡΛ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ 

 Κάναμε το πρώτο θετικό βήμα  και  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Για λειτουργία όλων των αναγκαίων Ιατρείων στο ΚΥ της πόλης με την πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου υγειονομικού προσωπικού και την πλήρη  24ωρη λειτουργεία του.

Η κυβέρνηση  με  μπαλώματα και μετακινήσεις υγειονομικών από άλλες δομές υγείας επιχειρεί να μας δείξει ως κανονικότητα την μιζέρια του χτες …

Ας το καταλάβει, Δεν βολευόμαστε με το χτες …

Οι τραγικές μέρες που ζούμε εν μέσω Πανδημίας μας επιβάλουν να τραβήξουμε   μπροστά…. απαιτώντας

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την πλήρη στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και των δομών της Π. Φ. Υ .

Παίρνουμε την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια μας

Συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα …..!!!


2.3.21

Προβλήθηκε 286 φορές

Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης: Αγωνιστική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Απρίλη με Συγκέντρωση και Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στην κεντρική Πλατεία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.