ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Εντός των τειχών 28 Ιανουαρίου 2021


    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αρ. πρωτ. :  191/ 28.1.2021

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Στην καρδιά του δεύτερου κύματος της πανδημίας με «φρακαρισμένες» τις ΜΕΘ και τα δημόσια νοσοκομεία, αντί η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, κλείνει τα Περιφερειακά και τα Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, τα κάνει εμβολιαστικά κέντρα.

Ακυρώνονται τα ιατρικά ραντεβού και το λειψό υγειονομικό προσωπικό τους μετακινείται για να καλύψει  τα εμβολιαστικά κέντρα.

Το αποτέλεσμα, για εργαζομένους, συνταξιούχους, μακροχρόνια ασθενείς, παιδιά, γυναίκες, λαϊκά νοικοκυριά, ένας δύσβατος αγώνας δρόμου …..ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ!!!!!

Ο εμβολιασμός είναι μια διαδικασία με βάθος χρόνου και την ίδια ώρα η πανδημία, οι συνέπειές της «τρέχουν», όπως  παρούσες είναι και δεν αναστέλλονται και  οι υπόλοιπες ασθένειες

Συμφωνούμε και είναι απαραίτητο, τα Κέντρα Υγείας να εξυπηρετήσουν και το ζήτημα του εμβολιασμού για όλους και στην πόλη μας, με πλήρη λειτουργία όλων των ιατρείων του.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ και την αποδόμηση μιας ολοκληρωμένης φροντίδας πρόληψης, για παιδιά, εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, ΑΜΕΑ, που έχουμε σήμερα ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

Να λειτουργήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το  Κέντρο Υγείας στην πόλη, με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να καλυφτούν όλες οι ανάγκες. 

Μέτρα προστασίας, με μαζικά τεστ, σε σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς, για να σταματήσει η μαζική εξάπλωση.

Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα υγείας, μαζικές προσλήψεις για να ικανοποιηθεί το σύνολο των αναγκών  για να μη γίνει το δημόσιο σύστημα υγείας, σύστημα της μιας νόσου.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 12.30 μ.μ. ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

(ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1.00 μ.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)


Προβλήθηκε 850 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.