Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Εντός των τειχών 10 Απριλίου 2021

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.


Επιβατικό όχημα χτύπησε στον εσκαφέα,  έφυγε η ρόδα του τζιπ και χτύπησε έναν εργαζόμενο στα έργα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (σύμφωνα με πληροφορίες), παρέλαβε τον εργαζόμενο στα έργα της ΕΥΔΑΠ και την γυναίκα οδηγό του οχήματος.

Στο σημείο γίνονται έργα και πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.


lifebuzz.gr + ενημέρωση από αυτόπτη μάρτυρα. (όπως μας πληροφόρησε με σχόλιο στην ομάδα: ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ'')

Προβλήθηκε 2434 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.