Σταμούλη Θεοδώρα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 

Νέα Πνοή Προοπτική


Βιογραφικό Σημείωμα

Ονομάζομαι Σταμούλη Θεοδώρα.

Γεννήθηκα το 1980, είμαι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μητέρα δίδυμων αγοριών πέντε ετών , παντρεμένη με τον Δήμου Ξενοφώντα και διαμένω στον Άγιο Δημήτριο 33 χρόνια. 

Υπηρετώ εδώ και 20 χρόνια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, την Εθνική Εγκληματολογική Υπηρεσία της χώρας, η οποία παρέχει σημαντική επιστημονική υποστήριξη και συνδρομή στο έργο όχι μόνο της Αστυνομίας αλλά και όλων των Διωκτικών Αρχών και των Αρχών Επιβολής του Νόμου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για το λόγο ότι θέλω τα παιδια μου και τα παιδια των συμπολιτών μου να μεγαλώνουν με αίσθημα ασφαλείας και ευημερίας στην πόλη που διαμένουν. Επίσης πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η ψυχή της Ελληνικής Κοινωνίας και χώρος συνάντησης όλων μας,χωρίς αποκλεισμούς και με μόνο επιδιωκόμενο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας μας και της ανάπτυξης του τόπου μας!

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, συστρατεύομαι με τον κ.Χρήστο ΠΡΕΚΕΤΕ διότι πιστεύω ότι έχει το όραμα αλλά και τη δυνατότητα μαζί με την ομάδα του να το υλοποιήσει και να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση με επίγνωση των δυσκολιών ,συναισθανόμενος το βάρος της ευθύνης ,δίνοντας έτσι ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!!!!

https://neapnoiprooptiki.blogspot.com

Προβλήθηκε 1087 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.