Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Πέμπτη 15/06

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 12 Ιουνίου 2023

Χωρίς τρόλεϊ για 4 ώρες θα είναι η Αττική την Πέμπτη (15.6.2023), καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Τη στάση εργασίας στα τρόλεϊ προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο της πλατείας Αττικής με θέματα οικονομικού και διοικητικού απολογισμού.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 749 φορές
''ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ'' - Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ενημερωθήκαμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που δώσατε σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, δηλώσατε ότι: «φέτος οι Δήμοι της χώρας πήραν σαράντα εκατομμύρια ευρώ (40.000.000 €) για καθαρισμούς, ενώ πέρυσι είχαν πάρει τριάντα έξι εκατομμύρια ευρώ (36.000.000 €)». Δηλαδή, τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (4.000.000 €) περισσότερα από την προηγουμένη χρονιά!