Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κουκάκι όταν ένα αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μάλιστα σημειώθηκε και έκρηξη με αποτέλεσμα να γίνει παρανάλωμα του πυρός ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει 4 άτομα από παρακείμενο κτίριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Mega, πρόκειται για εμπρησμό. 

Η στιγμή της έκρηξης στο Ι.Χ. στο Κουκάκι (εδώ)

Για την πυρκαγιά είχαμε γράψει εδώ (σύμφωνα με το Δ.Τ. της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας) 

το διαβάσαμε στο www.newsit.gr


Προβλήθηκε 154 φορές

Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: ''Άμεση επέμβαση στην πυρκαγιά της Αργυρούπολης''

Χάρις την έγκαιρη επέμβαση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και Εθελοντικών ομάδων όμορων δήμων, η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:10 τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο καίγοντας περίπου 20 στρέμματα χαμηλής βλάστησης στα σύνορα Ηλιούπολης και Αργυρούπολης στην περιοχή του ΚΥΤ.

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Ποσειδώνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 10 και 11.05.2021, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν. Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Α/Κ Συγγρού, εναλλάξ ανά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα

Τι συνέβη με την ''απαγωγή του παιδιού''  που εντέλει ήταν μεσήλικας με άνοια, στο μετρό

Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε.