Σύλληψη αστυφύλακα για 11 ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα

Στα πέριξ 19 Ιουνίου 2021

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός πρώην ειδικού φρουρού και νυν αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα πραγματοποιεί φύλαξη σε κεντρικά γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο και κατηγορείται για τη διάπραξη 11 ληστειών.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών και οργανική θέση στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου ο οποίος συνελήφθη από στελέχη της Ασφάλειας Αττικής. 

newpost.gr

Προβλήθηκε 1082 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία