Έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν αργά απόψε το βράδυ άγνωστοι στο σπίτι του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ Γιάννη Κατσιαμάκα στον Βύρωνα.

Για άγνωστο λόγο ο μηχανισμός δεν εξερράγη και παραλήφθηκε από τους πυροτεχνουργούς του ΤΕΕΜ και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ο μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκι και μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr πριν από δύο μέρες στόχος εμπρηστών είχε γίνει και η πολυκατοικία όπου μένουν αστυνομικοί στο Γαλάτσι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 22:57

www.zougla.gr


Προβλήθηκε 234 φορές

Δήμος Αλίμου: ''Διευθυντής σχολικής μονάδας δεν άναβε τη θέρμανση γιατί το θεωρούσε υποτιμητικό''

Σε καταγγελία εναντίον διευθυντή σχολικής μονάδας στο Άλιμο, προέβη ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ότι «κρατούσε κλειστή τη θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται».

Δήμος  Ελληνικού Αργυρούπολης: ''Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης  της Βίας κατά των Γυναικών''

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και των αιρετών εκλεγμένων γυναικών του Δήμου, δημιουργήθηκε ένα βίντεο ευαισθητοποίησης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Αυτά είναι τα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που συνελήφθησαν στο Παγκράτι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες κατασχεθέντων αντικειμένων καθώς και τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών αλλοδαπών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές από οικίες

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων ενημερώνει τους μαθητές για την ανακύκλωση.

Στόχος μας, να αποκτήσουν τα παιδιά περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση, ώστε να τους γίνει φυσική συνήθεια η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων και εν γένει του περιβάλλοντος.