Διαβάζουμε σε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής ότι το πράσινο φως για την αναβάθμιση 6 παιδικών χαρών στο Δήμο Ηλιούπολης δόθηκε με την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλου. (εδώ)

Μην ψάχνετε Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ηλιούπολης στο facebook ή στον ιστότοπο του. Κάποια στιγμή θα το βάλουν οι επικοινωνιολόγοι του Δήμου...

Δήμος Ηλιούπολης (εδώ)

Facebook Δήμου Ηλιούπολης (εδώ)

Facebook Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης (εδώ)

Facebook George Chatzidakis (εδώ)


Θυμήθηκα το Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης (εδώ) όπου αναφέρει μεταξύ άλλων και εξής: '' Κάποιοι θέλουν απ’ ότι φαίνεται να θάψουν με κάθε τρόπο, το νόημα και την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς και βγήκαν παγανιά σήμερα Σάββατο, μέρα μεσημέρι στην Ηλιούπολη, για να αποκαθηλώσουν τις αφίσες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, για το νόημα και το κάλεσμα των πρωτομαγιάτικων συγκεντρώσεων! 

Σε παρέμβαση μας (των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων) στον δήμαρχο, ότι συνεργεία της Περιφέρειας έκαναν την βρώμικη δουλειά, μας ανέφερε ότι καμιά σχέση με την ενέργεια αυτή δεν έχει ο Δήμος!!! 

Στο ερώτημά μας, πως παρεμβαίνει ο Πατούλης σε χώρους ευθύνης του Δήμου, μας δήλωσε την απορία του και ανέλαβε την ευθύνη να παρέμβει στην Περιφέρεια! 

Αναμένουμε και εμείς μήπως και μάθουμε ποιος πραγματικά ενοχλείτε από την φωνή του ΚΚΕ και των ταξικών δυνάμεων και τρέχει ασμένως να …αποστειρώσει την πόλη!!''

Ελπίζω να μην ξέχασε ο κ. Δήμαρχος να ενημερώσει τον κ. Περιφερειάρχη για το ανωτέρω θέμα...

Δεν φαντάζομαι να το λησμόνησε...

Καλή Πρωτομαγιά με αγιόκλημα και γιασεμιά...


Προβλήθηκε 140 φορές

Κατατέθηκε στη Βουλή η φίμωση των Δημοτικών Παρατάξεων (Νομοσχέδιο)

Ως μαύρη ημέρα στην ιστορία της τοπικής δημοκρατίας καταγράφεται η 28η Ιουνίου, καθώς η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κατέθεσε στη Βουλή αργά το απόγευμα το Νομοσχέδιο που καταργεί το δικαίωμα των Δημοτικών Συμβούλων - Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων να θέτουν κατεπείγοντα θέματα προ Ημερησίας Διάταξης στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Συνεχίζουμε να πληρώνουμε για το Μοσχολέμονο... Οι Ερωτήσεις μας αρκετές... Απαντήσεις ίσως τώρα από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο στην λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου.