Συνελήφθη απόψε, (Κυριακή 29.11.2020), ο Νότης Σφακιανάκης, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.  

Ο τραγουδιστής συνελήφθη στην περιοχή του Ελληνικού μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου.  

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν τον γνωστό τραγουδιστή για έλεγχο, στη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε πως κατείχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.   

Ο Νότης Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου.  

Αύριο το πρωί (Δευτέρα 30.11.2020), θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: www.lifo.gr

Προβλήθηκε 338 φορές

Τι συνέβη με την ''απαγωγή του παιδιού''  που εντέλει ήταν μεσήλικας με άνοια, στο μετρό

Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ και διαδώστε! ''Να παραμείνει ο λόφος Κοπανά και η περιοχή του θεάτρου Βράχων δημόσια και δασική έκταση''

Όλοι στην Αθήνα γνωρίζουν την περιοχή των νταμαριών του Βύρωνα, όπου στεγάζεται εδώ και χρόνια το θέατρο βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και αθλητικές εγκαταστάσεις.