Ζougla Newsroom 

Ο εμπρησμός της μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη, τον Δεκέμβριο του 2020, ήταν η αφορμή για να μπει τέλος στην δράση μιας ομάδας ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας εντόπισαν τον 16χρονο και είχαν στοιχεία σε βάρος του ότι είχε πάρει μέρος στον εμπρησμό που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου όπως επίσης και σε άλλες επιθέσεις, όπως έγραφε το κείμενο με την ανάληψη ευθύνης το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

«Το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκέμβρη πυρπολήσαμε 4 Ι.Χ. οχήματα μπάτσων, 1 αυτοκίνητο στο Γκύζη και 3 μοτοσυκλέτες σε Ζωγράφου, Καισαριανή και Νέα Σμύρνη» ανέφερε χαρακτηριστικά και είχε την υπογραφή «Αναρχικοί – Αναρχικές».  

Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος μαζί με ακόμα επτά άτομα διακινούσαν ποσότητες χασίς, κυρίως σε συνομήλικους τους.

Όταν συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους ανήλικους είναι γόνοι γνωστών αστικών οικογενειών της Αθήνας ενώ σε κατ' οίκων έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς και συσκευή taser.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους. 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021, 16:23

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 591 φορές

Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Υπογράφτηκε Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα

Κατά την υπογραφή στο Δήμο Βύρωνα παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάϊρον» και Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Τριγάζης, αντιστοίχως στο Nottingham παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Eunice Campell-Clarke και ο βοηθός αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παύλος Κοτσώνης.