Τις τελευταίες ημέρες του Μαϊου θα γίνουν οι πληρωμές για τις συντάξεις στους δικαιούχους συνταξιούχους, από όλα Ταμεία. Πιο συγκεκριμένα, οι πληρωμές θα γίνουν από τις 26 Μαΐου 2023 μέχρι και τις 30 Μαΐου 2023, οπότε και θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

  •  Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Πέμπτης.
  •  Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 29 Μαΐου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαϊου.
  •  Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Τρίτη 30 Μαΐου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας.

www.aftodioikisi.gr


Προβλήθηκε 319 φορές
ΕΣΗΕΑ: Σε ΦΕΚ η άδεια λειτουργίας του ''ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ''

Εγκρίθηκε και επίσημα από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3052, η χορήγηση άδειας λειτουργίας στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης με την επωνυμία «ΞΕΝΟΦΩΝ οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δημοσιογράφων συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης» και τον διακριτικό τίτλο «ΞΕΝΟΦΩΝ»

Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ: Αναρτώνται σήμερα στο myAADE - Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Η πληρωμή για την πρώτη δόση είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαΐου, ενώ όσοι διαπιστώσουν λάθη ή παραλείψεις έχουν την ευκαιρία να τα διορθώσουν υποβάλλοντας τροποποιητική δήλωση Ε9 έως τις 30 Ιουνίου 2023.