Με σημαντική συμμετοχή διεξήχθη στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και η σημερινή δράση με δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 601 πολίτες και βρέθηκαν 2 θετικά τεστ, ποσοστό 0,33%, δηλαδή κατά πολύ χαμηλότερο από το μέσο ποσοστό θετικότητας.


Με την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης και των αποστάσεων κατά την αναμονή, με τον συντονισμό της Δημοτικής Αστυνομίας και την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτή η δράση.


Ευχαριστούμε τους πολίτες που συμμετείχαν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους εθελοντές και γενικά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.


14 Μαΐου 2021


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 295 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, απηύθυνε και φέτος, κάλεσμα σε λογιστές της πόλης μας, όπως εθελοντικά συνδράμουν στη δωρεάν σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων δημοτών μας με χαμηλό εισόδημα.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής: ''Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης''

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών ηλικίας 14, 16 και 19 ετών