Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών, μας ενημερώνει για τα εφημερεύοντα φαρμακεία την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 για την Ηλιούπολη και τους κοντινούς της Δήμους.

Ωράριο:

               8 ΠΡΩΙ - 11 ΒΡΑΔΥ

Φαρμακείο:

      ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση:

               ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 15

Περιοχή:

                  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο:

                 210 9738580

για τα φαρμακεία σε άλλες περιοχές πατήστε: https://fsa-efimeries.gr

Προβλήθηκε 87 φορές

Επεκτείνεται το επίδομα μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα από 6 μήνες σε 9

Την επέκταση του επιδόματος μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα από το 2023 για τρεις ακόμη μήνες, δηλαδή από τους έξι μήνες στους εννέα, προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με διάταξη που πρόκειται να ενσωματωθεί στο σχέδιο νόμου για τον εξορθολογισμό και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο αναμένεται να τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Δήμος Ηλιούπολης: ''Εκδήλωση ενημέρωσης για την άνοια Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» διοργανώνει, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα 134 και Σοφοκλή Βενιζέλου, σε συνεργασία με την «Εταιρεία Alzheimer Αθηνών», εκδήλωση ενημέρωσης για την άνοια και τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στην Ηλιούπολη.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε απολυμάνσεις και πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας

Τα απολυμαντικά προϊόντα είναι ουσίες που εφαρμόζονται σε αντικείμενα και εξοπλισμό για την καταστροφή των μικροοργανισμών που υπάρχουν, ιδιαίτερα των ανθεκτικών βακτηριακών σπόρων

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Υποχρεωτική η επίδειξη για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Αλλιώς rapid test

Αυτό ορίζει νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, που αναφέρει ότι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού θα είναι υποχρεωτική έως το τέλος του 2022.

Νοσοκομείο Παίδων ''Η Αγία Σοφία'' -  Αναστολή τακτικών χειρουργείων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ - Αισθανόμαστε την ανάγκη να παρέμβουμε δημόσια θίγοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα το οποίο προέκυψε με τρόπο επείγοντα και επιτακτικό τις τελευταίες ημέρες.