Tag: Αργυρούπολη

Γ. Πατούλης: «Συνεργαζόμαστε με τους Δήμους, με στόχο την τοπική ανάπτυξη, την υλοποίηση υποδομών που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής τους»

Ο Εργαζόμενος του Δήμου, ο οποίος είχε επιστρέψει στην υπηρεσία του μετά το τέλος της άδειας για ευπαθείς ομάδες που είχε βάλει στις αρχές Ιουλίου εγκύκλιος του ΥΠΕΣ, νοσηλεύεται από το Σάββατο με υψηλό πυρετό.

Αυτόπτες μάρτυρες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης (στο ρεύμα προς Αθήνα), ζητούν οι συγγενείς του 43χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας, Μάριου Μπότσαρη.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την καθαριότητα της πόλης εναρμονιζόμενος με την νέα Περιβαλλοντική Νομοθεσία...

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οχήματα από τον 7ο & 8ο Π.Σ. Αθηνών, καθώς επίσης και οχήματα από τις εθελοντικές ομάδες ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αργυρούπολης, παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργυρούπολης, την Τετάρτη 17/6/2020.

Σε πολύ καλό κλίμα διεξαχθεί χθες το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης παρουσία πολλών δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ηλιούπολης

Η πρόταση για τη δημιουργία διαδημοτικού νεκροταφείου σε τμήμα του χώρου που βρίσκεται το ΚΥΤ στον Υμηττό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα πραγματικό πρόβλημα με λάθος τρόπο.

Συγκέντρωση στην πλατεία Βάρναλη και πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην Αργυρούπολη.

Το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία των 2 πόλεων (8 εκατ. ευρώ) μόλις ξεκίνησε. Ο φωτισμός της πόλης (δρόμοι - πλατείες) αντικαθιστάται με «έξυπνα» φωτιστικά νέας τεχνολογίας τύπου LΕD.

Μέσω εισήγησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Οικολογική Παράταξη καλεί την Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής να ενεργοποιηθεί άμεσα με στόχο το συντονισμό της ασφαλούς απομάκρυνσης των αδέσποτων και των λοιπών ζώων από τον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού

Σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, με πρωτοβουλία του, ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για το Κέντρο Υπερύψηλης Τάσης

O Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλία σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. και την Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού - Αργυρούπολης, προκειμένου να απομακρυνθούν από τον Μητροπολιτικό Πόλο Αγίου Κοσμά - Ελληνικού (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και παραλιακό μέτωπο) όλα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς με ιδιαίτερη προσοχή και σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για την διαχείριση και προστασία τους.

Παρέες ήρθαν στα χέρια στην παραλία της Βάρκιζας. Η ένταση μεταφέρθηκε στην Αργυρούπολη, όπου νεαροί επιτέθηκαν σε λεωφορείο και αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Δύο τραυματίες, 15 προσαγωγές.

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 4/2012 (ΦΕΚ 1346/25-4-2012 Τ.Β ) Πυροσβεστική Διάταξη, όπως και τoν Κανονισμό Πόλης αριθ. απόφασης Δ.Σ.326/21-10-15 (ΑΔΑ: ΨΟ80ΩΡ7-ΟΗ9), οφείλουν όλοι οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων...

Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για την καταστροφή του Σταυρού στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη.