Εργαζόμενος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακό τεστ, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον ΕΟΔΥ και τον γιατρό Εργασίας του Δήμου μετά την ιχνηλάτηση των στενών επαφών, αποδείχτηκε ότι προέρχεται από άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα εκτός Δήμου και αποφασίστηκε:

1. Άμεση πραγματοποίηση απολύμανσης σε όλη την πτέρυγα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 22/10/2020.

2. Θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του εργαζομένου, μέχρι να βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα του τεστ των συναδέλφων του κρούσματος, που αποτελούν στενές επαφές.

Με σοβαρότητα και αίσθηση της ευθύνης ο Δήμος Ηλιούπολης παίρνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες.

21 Οκτωβρίου 2020

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 241 φορές

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης : ''Δια περιφοράς Συνεδριάσεις''

Από τον Μάρτιο που ξέσπασε η Πανδημία του Covid – 19 και πάρθηκαν μέτρα προστασίας, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, σε Περιφέρειες, Δήμους, Νομικά Πρόσωπα, και Συλλόγους, συνεδριάζουν είτε δια ζώσης με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις – αποστάσεις σε μεγαλύτερους ή και σε ανοιχτούς χώρους είτε διαδικτυακά .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ TABLET ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Μετά από επικοινωνία του Δ.Σ του Συλλόγου μας με Διευθυντές/ντριες, ενημερωθήκαμε για τη διάθεση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε κάποιους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας από την Σχολική Επιτροπή ΠΕ του Δήμου μας.

Οι διακρίσεις μαθητών από την Ηλιούπολη στον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής με Θέμα: ''Εγώ είμαι εγώ, Ευζωνάκι γοργό...'' -

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και ο Όμιλος Ανάδειξης και Διάδοσης της Πολιτιστικής-Καλλιτεχνικής Εθνικής Κληρονομιάς «Φέρμελη, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» ανακοινώνουν την διάκριση 111 έργων σε σύνολο 1.237 έργων