Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ και τον Πανιώνιο: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης

Στα πέριξ 21 Οκτωβρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Μουχτούρης, παλαίμαχος σέντερ του Πανιωνίου και του Πρωτέα Αθηνών, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του «Ιστορικού».

Ο «Πέρυ», όπως οι περισσότεροι τον ήξεραν και τον έλεγαν, ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο καιρό και πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν αγαπητός σε όλους στον χώρο του μπάσκετ και ο χαμός του σκόρπισε απέραντη θλίψη, ειδικά στο «σπίτι» του που ήταν ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη.

www.enikos.gr

Προβλήθηκε 1116 φορές

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι