Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη στο Βύρωνα - Κρατείται συγγενής της

Στα πέριξ 13 Ιανουαρίου 2021

Νεκρή βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στην περιοχή του Βύρωνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tlive, η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στο παρελθόν από συγγενικό της πρόσωπο, που έμενε μαζί της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlive, ζούσε στο σπίτι της στον Βύρωνα μαζί με δύο συγγενείς της.

Ο ένας από τους δύο αποχώρησε στις 12 Δεκεμβρίου από το σπίτι καθώς και αυτός ξυλοκοπήθηκε.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Γραμμή Ζωής» η ηλικιωμένη είχε πάει δύο φορές στο νοσοκομείο.

Κοινωνική λειτουργός μιλώντας Tlive επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου αρχικά στο «Γεννηματάς» και μετά στον «Ευαγγελισμό».

Νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες με σοβαρά τραύμα και, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Tlive, οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης.

Μάλιστα, οι κοινωνικοί λειτουργοί ζήτησαν η ηλικιωμένη να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μπορέσουν να την βοηθήσουν αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και η γυναίκα γύρισε σπίτι της.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 863 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.