Ηλιούπολη 5/5/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι, συναναστροφή και δημιουργικότητα, μετά την δύσκολη σχολική χρονιά και των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε, το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι», δηλώνει παρόν ακόμη μια χρονιά, προκειμένου να ενισχύσει την φαντασία, την δημιουργικότητα και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μακριά όσο γίνεται από οθόνες και κονσόλες παιχνιδιών.

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.

Το δύσκολο έργο επαναφοράς των παιδιών στην κανονικότητα που τους αρμόζει, το αναλαμβάνουμε πλήρως με εκπαιδευτικό τρόπο, καταρτισμένο προσωπικό και μακρόχρονη εμπειρία.

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι», θα συμμετέχει και αυτή την χρονιά στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης «Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-22, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες -ιδιαίτερα οι πληττόμενες - οικογένειες του Δήμου Ηλιούπολης, να δώσουν στα παιδιά τους την δυνατότητα της χαράς και της δημιουργίας, της κοινωνικοποίησης και της ελεύθερης έκφρασης σε ένα περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Η σχετική πρόσκληση αναμένεται στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνη ΚΔΑΠ: Τζέλλου Χριστίνα MA in Pedagogy /MA in Preschool Education

ΚΔΑΠ Ηλιούπολης ''Το Παιδικό Στέκι'' 

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 135 & ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Τ.Κ. 16345 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2109911115/6977284361

e-mail:[email protected]

Προβλήθηκε 366 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, απηύθυνε και φέτος, κάλεσμα σε λογιστές της πόλης μας, όπως εθελοντικά συνδράμουν στη δωρεάν σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων δημοτών μας με χαμηλό εισόδημα.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής: ''Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης''

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών ηλικίας 14, 16 και 19 ετών