Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με την εκλογή του κ. Αντώνη Καρρά στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ αποφασίστηκε συμμετοχή της ΓΕΝΟΠ στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για μεθαύριο Πέμπτη.

 • Στο ΔΣ μετέχουν ακόμη οι :
  • Κ.Μανιάτης (γεν. γραμματέας),
  • Ι.Ξυπνητός (α' αντιπρόεδρος),
  • Αθ.Μάστορας (αναπλ. γραμματέας),
  • Π.Καλοφωλιάς (ταμίας),
  • Χ.Πιστεύος, Α.Βασιλάκης, Ν.Μπρίλης, Γ.Γκαραβέλας, Κ.Κιβρακίδης, Μ.Χαροκόπος, Δ.Καρέλης, Ε.Υφαντής, Ε.Αδάμ. Γ.Αδαμίδης, Γ.Αρκουλάκης, Χ.Αφεντόγλου, Ν.Γεωργακόπουλος. Β.Γκαραβέλλα, Σ.Ζαχαρέγκας, Φ.Θανέλλας, Π.Καμπισιούλης, Θ.Καραμπίκας, Σ.Κουνούκλας. Β,Κουρουνιώτης, Ι.Μαρκουλής, Γ.Μαρτζακλής, Γ.Μπούκουρας, Γ.Νικήτας, Λ.Ντάτσης, Ν.Χατζάρας.


www.zougla.gr

Προβλήθηκε 218 φορές
Στάση εργασίας το βράδυ στο μετρό

Xωρίς μετρό θα μείνει η Αθήνα σήμερα το βράδυ από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω προειδοποιητικής στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αττικής (ΣΕΛΜΑ).

Ο Έλληνας της Ακρίβειας δεν μπορεί να συντηρήσει την κατοικία του, μειώνει τις φορές που κάνει μπάνιο και αδυνατεί να καταναλώσει κρέας. Έρευνα: Η συμπεριφορά του καταναλωτή την περίοδο της ακρίβειας στην Ελλάδα 2021-2022

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, πραγματοποίησε έρευνα με σκοπό την καταγραφή των αντιδράσεων των καταναλωτών στην τρέχουσα αύξηση των τιμών των προϊόντων και υπηρεσιών που καταναλώνει.

Ταξί: 24ωρη απεργία κήρυξε η ΣΑΤΑ την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Οι οδηγοί ταξί θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στη Λεωφόρο Καβάλας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ η απεργία θα ξεκινήσει στις 06.00 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής.