Δύο κείμενα ''γροθιά στο στομάχι'' από την Κυρία Πελαγία Γκιόκα, όπως η ίδια τα έγραψε στο facebook.


Ρώτησα αν ξέρετε το σπιτάκι δίπλα στον Πρ.Ηλία Ηλιούπολης γιατί το σπιτάκι ήταν της γιαγιάς μου εδώ 18 χρόνια το φροντίζω εγώ.

Περσυ το καλοκαίρι καταλάβαμε ότι κάποιοι μπαίνουν στην αυλή και κάθονται. Δεν μείνανε φυσικά μόνο σε αυτό. Έσπασαν τα τζάμια μπήκαν μέσα και εσπασαν όλα.

Αφού συμαζεψαμε ότι μπορούσαμε, ξαναμπήκαν και αποφάσισαν να πετάξουν έξω ότι είχε μείνει. 'Εχουν γράψει τους τοίχους έχουν σπάσει τις γυψοσανίδες, έχουν βάψει τα τζάμια.

Οι ηλικίες τους πρέπει να είναι 16 ,17 μπορεί και μεγαλύτερη. Γι΄αυτό αν τύχει και βρεθητε και δείτε άτομα να βρίσκονται μέσα στο ακίνητο.

Σας παρακαλώ πολύ την βοηθεια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου.6974229420.Πελαγια

Και να σημερινές φωτογραφίες από το σπιτάκι μετά την ''ανακαίνιση'' όπως η ίδια περιγράφει.Προβλήθηκε 986 φορές

Γ. Σγουρός: Τα…. λαγουδάκια, που στοίχισαν 73.408 ευρώ, του κ. Πατούλη αποτελούν δείγμα του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων της πολιτών της Αττικής

Η σημερινή ανάθεση έγινε κατόπιν «διαγωνισμού», με φωτογραφικές προδιαγραφές του τύπου «ζητείται λαγουδάκι με… σμόκιν που να κρατάει ταμπέλα, ύψους και πλάτους τάδε μέτρων και με φωτοσωλήνες συγκεκριμένων προδιαγραφών»...Το κάθε λαγουδάκι προϋπολογίστηκε στο ποσόν των 15.000 € !!!!