Το βραβείο «Awards Training στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023» για τις Δράσεις Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Σήμερα, στο πλαίσιο της «Attica Green Expo» και του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «Κλεισθένης» σε συνεργασία με τη Forum Training & Consulting είχα τη τιμή να βραβευτώ για την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στο Δήμο μας. Η βράβευση αυτή καταδεικνύει την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, μεριμνήσαμε για την ενδυνάμωση δράσεων και πρωτοβουλιών, που αφορούν στη συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας, το οποίο αποτελεί την «καρδιά» των υπηρεσιών μας. Με απρόσκοπτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου μας προχωράμε σε σημαντικά βήματα για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας. Η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας συνεπάγεται και κάτι άλλο, εργασιακή ειρήνη.Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε κοντά στους δημότες, κοντά στον πολίτη και να τον εξυπηρετούμε.

Γιατί αυτός είναι πρωταρχικός στόχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Τ.Α. είναι ο θεσμός που είναι και πρέπει να παραμείνει ισχυρός.

Σας ευχαριστώ!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 318 φορές