Φωτογραφία από το χτυπημένο της αυτοκίνητο ανέβασε στο instagram η Ζωή Κρονάκη προκαλώντας αμέσως την ανησυχία των διαδικτυακών της φίλων.


Η ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια όπως επισήμανε στην ανάρτησή της, είχε τροχαίο στην Εθνική Οδό νωρίς το βράδυ της Τρίτης 18 Ιανουαρίου. Η Ζωή Κρονάκη τόνισε την σημασία της ζώνης ασφαλείας η οποία και την προστάτεψε.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: «Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Για μένα ήταν ένα δυνατό τρακαρισμα στην Εθνική Οδό. Ευτυχώς φορούσα ζώνη που σίγουρα με προστάτευσε . Να προσέχετε στους δρόμους και να φοράτε πάντα τη ζώνη σας».

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τη δύναμή τους μέσα από τα σχόλιά τους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την  παρουσιάστρια της εκπομπής, «Μαμά-δες»


Προβλήθηκε 490 φορές

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

H διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την προσεχή Κυριακή 22/5, διαθέτει πουλμαν και 100 δωρεάν εισιτήρια για τη δωρεάν μετακίνηση των φίλων της ομάδας.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PISA

Το Υπουργείο Παιδείας προχωράει την Τετάρτη 18 Μάη στην "πιλοτική" εφαρμογή της Ελληνικής PISA και καλεί τους μαθητές (Στ΄ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου) 300 Δημοτικών και 300 Γυμνασίων σε όλη την επικράτεια, να διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά.