Ατυχώς εν μέσω των δυσχερών συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας, υπάρχουν ανεξέλεγκτα άτομα που η συνεισφορά τους στην θα έπρεπε κοινή προσπάθεια έστω ως συμπολίτες, εκφράζεται με βανδαλισμούς, αφού αυτή τη φορά προτίμησαν τα γραφεία του ΓΣΗ, από τα μνημεία και τους κοινόχρηστους της πόλης μας.
Νυκτερινές ώρες λοιπόν την 13 Ιανουαρίου 21, «στόλισαν» τα φρεσκοβαμμένα γραφεία του συλλόγου μας και τους πέριξ κοινόχρηστους χώρους με το λογότυπο τους, έσκισαν αναρτημένο ενημερωτικό υλικό και έσπασαν το γραμματοκιβώτιο. Ευελπιστούμε να ξεθύμανε ο «καλλιτεχνικός» τους οίστρος για την ώρα. 

Ως σεβόμενοι τους τύπους αλλά και την ουσία, πράττουμε τα νόμιμα, ενημερώνοντας αρμοδίως για το συμβάν και τις φθορές και θα προβούμε το ταχύτερο στην αποκατάσταση, όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις σε σημεία της πόλης, είτε αποκαθιστώντας οι ίδιοι, είτε αναλαμβάνοντας το κόστος αυτής, είτε μας αφορούσε εφαπτομενικώς, είτε παραπλανητικώς. 


Ως ερασιτέχνες σε ένα ιδιαιτέρως σύνθετο, ευαίσθητο και υπεύθυνο πεδίο, αυτό του αθλητισμού των παιδιών της πόλης μας και πέραν του εθελοντικού έργου μας, τα πρόσθετα εν αδίκω κόστη όσον αφορά το σύλλογο στερούν πόρους από το αθλητικό κομμάτι και όσον αφορά τον Δήμο, από τους καταβάλλοντας τέλη συμπολίτες μας και τους φορολογούμενους πολίτες.


Χωρίς ουδεμία διάθεση αντιπαράθεσης ή αντιπαλότητας, αλλά επειδή κάποτε και κάποια στιγμή πρέπει να τεθεί τελεία σε ανάλογες αδικοπραξίες, αναμένουμε την επίσημη αντίδραση των Δημοτικών Αρχών και του φιλικού συμπολίτη συλλόγου. Για το ΔΣ και το ΓΣΗ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τρομπέτας


Προβλήθηκε 165 φορές

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ''Μ. Παπαμαύρος'': Τιμάμε την 8η ΜΑΡΤΗ Διεκδικώντας τα Σύγχρονα Δικαιώματά μας

Σε Ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπίδευσης Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος» καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση τη Δευτέρα 8 Μάρτη στις 5.30 μ.μ. στα Προπύλαια για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας των γυναικών,

Ανοίγουμε τον δρόμο στην καινοτομία και στις νεοφυείς επιχειρήσεις / Δήμος Ηλιούπολης

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας τους κάτω από την ομπρέλα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, για την προώθηση διεθνώς του Δήμου Ηλιούπολης ως πόλης καινοτομίας και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Σπύρος Ζαννιάς: ''Κύριε Αυγενάκη, σεβόμαστε όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα και τον Ελληνικό Αθλητισμό''

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπαγωγή του μπάντμιντον στο τένις, για την οποία δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως υπογραμμίζει η Ομοσπονδία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2021 - 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (στην αρχή κάθε βάρδιας) - ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο''

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζόμενους καταπατώντας δικαιώματα που είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο αιώνα με πολλούς αγώνες και αίμα.

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης για το κοινό''

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 843/Β΄/03-03-2021 που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00...