Μήνυση  κατ αγνώστων κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος.  Καταστράφηκε  υλικό αξίας 5000€ από αγνώστους όπως καταμαρτυρούν οι φωτογραφίες.


«Του Αγίου Γεωργίου περάσαμε στην Ασφάλεια Ηλιούπολης, όπου καταθέσαμε μήνυση και υλικό για κακόβουλες πράξεις και φθορές περίπου 5.000 ευρώ σε ισοθερμικό κάλυμμα μεγάλης πισίνας, πολυκαρβουνικό φύλλο σκεπαστρου μικρής πισίνας και σπασμένα πλαστικά καθίσματα εξέδρας..... ΝΤΡΟΠΉ !!!»

Θέμης Γιαννόπουλος - Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ

Εντέλει μάλλον δεν προλάβαμε να ορίσουμε την εταιρεία security για την φύλαξη Πολιτιστικών και Αθλητικών χώρων όπως το έγγραφο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανάφέρει (εδώ)

Προβλήθηκε 318 φορές

Κινητοποιήσεις για την παραμονή των ΕΛΤΑ στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης σύμφωνα με το σημερινό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο αφορά την συγχώνευση του κέντρου διανομής από την Ηλιούπολη στον όμορο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ανέφερε...

Η νέα ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ

1η Μαΐου και η Αντιπυρική περίοδος ξεκινά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο της εαυτό, προστατεύοντας το βουνό μας τον Υμηττό, αλλά και βοηθώντας όπου αλλού παραστεί ανάγκη.

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης ''Το Παιδικό Στέκι'', θα συμμετέχει και αυτή την χρονιά στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης ''Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής'' έτους 2021-22.

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.

Πένθος στην Αγία Μαρίνα, την ημέρα της Ανάστασης. ''Έφυγε'' ο Θοδωρής Πενέσης

Ο Θοδωρής Πενέσης, όπως τον περιγράφουν οι δεκάδες φίλοι, οι γείτονες και συνάδελφοι του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικά site (ήταν ένας από τους 2-3 πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φροντιστηριακών βιβλίων Φυσικής) υπήρξε αξιοπρεπής, ακέραιος χαρακτήρας και Καλός Άνθρωπος! Άφησε το αποτύπωμά του και είναι στην μνήμη όλων μας.