Βίκυ Πυλαρινού - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - ''Ηλιούπολη φωτεινή πόλη''

Εντός των τειχών 27 Σεπτεμβρίου 2023

Βίκυ Πυλαρινού

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

''Ηλιούπολη φωτεινή πόλη''

Γεννήθηκε και ζει στην Ηλιούπολη.

Είναι κάτοχος διπλώματος Ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Υπήρξε ενεργό μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

Από νεαρή ηλικία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη, της οποίας την διεύθυνση έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια.


Η Βίκυ Πυλαρινού στο facebook

Προβλήθηκε 1599 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.