Βρήκε τοίχο...και κόπηκε στις Σέρρες ο δημιουργός φασιστικών γκράφιτι «Εύρυτος»

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 18 Μαρτίου 2021

Κόπηκε στις Σέρρες ο δημιουργός φασιστικών γκράφιτι «Εύρυτος» από το πρόγραμμα δράσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Oπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, Χρυσάνθη Παλάζη, σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο (Επιλογές TV), ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να κάνει γνωστό το όνομά του δημιουργώντας πρόβλημα στην υλοποίηση της δράσης (sic).

Η ίδια διευκρίνισε πως ο δήμαρχος αρνείται να συνεργαστεί με ανθρώπους που θέλουν να είναι ανώνυμοι.

Μένει το ερώτημα ποιος γνώριζε τον «Εύρυτο» και τον έφερε σε επαφή με τον δήμο.

Ευτυχώς σήκωσαν «τοίχο» δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και από εκεί ψηλά είδε η διοίκηση τον… κουκουλοφόρο.

www.efsyn.gr 


Προβλήθηκε 818 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.