Βύρωνας: 22χρονος μπήκε στις τουαλέτες σχολείου χωρίς το παντελόνι του

Στα πέριξ 29 Οκτωβρίου 2021

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 22χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι εισέβαλε στις γυναικείες τουαλέτες ενός σχολείου στον Βύρωνα χωρίς να φορά το παντελόνι του.

Το περιστατικό ανέλαβε να διαχειριστεί το αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, καθώς είχαν προηγηθεί πολλές καταγγελίες για τον νεαρό άνδρα.

Βύρωνας: Τι συνέβη στις τουαλέτες του σχολείου

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, ο 22χρονος μπήκε στο σχολείο του Βύρωνα στις 14 Οκτωβρίου και κατέβασε το παντελόνι του και έφτασε μέχρι τις γυναικείες τουαλέτες.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στις τουαλέτες μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία για καλή της τύχη είχε κλειδώσει την πόρτα.

Τον νεαρό είδε μια υπάλληλος του κυλικείου του σχολείου, η οποία ξεκίνησε να φωνάζει.

Ακολούθως, ο άνθρωπος αυτός τράπηκε σε φυγή.

Με βάση την έρευνα των Άρχων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ο 22χρονος έχει επαναλάβει αυτή την πράξη άλλες δύο φορές.

ww.enikos.gr

Προβλήθηκε 626 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.