Βύρωνας: 22χρονος μπήκε στις τουαλέτες σχολείου χωρίς το παντελόνι του

Στα πέριξ 29 Οκτωβρίου 2021

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 22χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι εισέβαλε στις γυναικείες τουαλέτες ενός σχολείου στον Βύρωνα χωρίς να φορά το παντελόνι του.

Το περιστατικό ανέλαβε να διαχειριστεί το αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, καθώς είχαν προηγηθεί πολλές καταγγελίες για τον νεαρό άνδρα.

Βύρωνας: Τι συνέβη στις τουαλέτες του σχολείου

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, ο 22χρονος μπήκε στο σχολείο του Βύρωνα στις 14 Οκτωβρίου και κατέβασε το παντελόνι του και έφτασε μέχρι τις γυναικείες τουαλέτες.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στις τουαλέτες μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία για καλή της τύχη είχε κλειδώσει την πόρτα.

Τον νεαρό είδε μια υπάλληλος του κυλικείου του σχολείου, η οποία ξεκίνησε να φωνάζει.

Ακολούθως, ο άνθρωπος αυτός τράπηκε σε φυγή.

Με βάση την έρευνα των Άρχων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ο 22χρονος έχει επαναλάβει αυτή την πράξη άλλες δύο φορές.

ww.enikos.gr

Προβλήθηκε 638 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.