Δήλωση Δημητρακόπουλου και Μακρή
Οι συνήγοροι της οικογένειας του άτυχου 25χρόνου Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κυριακή Μακρή, σε δήλωσή τους αναφέρουν:«Μετά από δέκα χρόνια δικαιώθηκε η οικογένεια του θύματος στα Ποινικά και Διοικητικά Δικαστήρια.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































