ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΒΥΡΩΝΑ

Εντός των τειχών 22 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ηλιούπολης 


Από την Δευτέρα 22/2/2021 θα πραγματοποιηθεί τμηματικός αποκλεισμός της οδού Υπερείδου από την Απόλλωνος μέχρι τη Σοφοκλέους, λόγω της έναρξης του αντιπλημμυρικού έργου Ηλιούπολης - Βύρωνα με την κατασκευή του αγωγού ομβρίων επί της οδού Υπερείδου.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής για την ασφάλειά τους να εντείνουν την προσοχή τους κατά την εκτέλεση των εργασιών και με την κατάλληλη στάθμευση των αυτοκινήτων τους, να συμβάλλουν στην απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου.

Προβλήθηκε 866 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.