Δύο προσκλήσεις συγκεντρώσεων - παρουσιάσεων Δημοτικών Παρατάξεων  - Κινήσεων έχουμε ήδη στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα:


Σήμερα, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06.00 μ.μ. η Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη"

Διευρυμένη, Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής  Κίνησης "Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη"

Θοδωρής Παπαδάτος – Νέος Επικεφαλής & Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Η πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών, αναδεικνύοντας τον Θοδωρή Παπαδάτο ως νέο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης. 

Παράλληλα, νέα συντονίστρια της Δημοτικής Κίνησης Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη αναδείχθηκε η Δανάη Κωνσταντινοπούλου.

Αναλυτικά η κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής:

 1. Δανάη Κωνσταντινοπούλου – συντονίστρια
 2. Γιάννης Αποστολόπουλος – υπεύθυνος τύπου/επικοινωνίας
 3. Κώστας Δήμος – υπεύθυνος τύπου/επικοινωνίας
 4. Άκης Ρηγάτος – υπεύθυνος διαχείρισης διαδικτυακών μέσων
 5. Χρυσούλα Κολομβούνη – ταμίας
 6. Χρήστος Κοκοτίνης – δημοτικός σύμβουλος, μέλος
 7. Λίτσα Χατζηγούλα – μέλος
 8. Λάμπρος Παπαδημητρίου – μέλος
 9. Μπάμπης Πανοτόπουλος – μέλος

Αναπληρωματικά μέλη:

 1. Παναγιώτης Πατσαβός
 2. Λίλη Γαλιατσάτου 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

Στις ίδιες Αξίες, Αρχές και με το ίδιο Όραμα για την Κοινωνία, την Πόλη, το Περιβάλλον, τα οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε, έχοντας ως παρακαταθήκη τους αγώνες και τα έργα των ιστορικών στελεχών της Δημοτικής μας Κίνησης και των κινήσεων πολιτών με τις οποίες ανέκαθεν συμπορευόμαστε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

Και καλούμε σε δημοκρατικό διάλογο, ώστε να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα και όρους, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα συσσωρευμένα προβλήματα και τα ζητήματα της νέας εποχής, πρωτοπορώντας και διαμορφώνοντας θέσεις και απόψεις στην τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης. 

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους συμπολίτες μας σε διευρυμένη, ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Κίνησης την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 134 & Σοφοκλή Βενιζέλου 100, Ηλιούπολη). Την Κυριακή 22.01.2023 και ώρα 11.00 π.μ. η Δημοτική παράταξη  «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Πρόσκληση στο 1ο Τακτικό Συνέδριο της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".

Η Μεγαλύτερη Δημοτική παράταξη της πόλης «Πρώτα η Ηλιούπολη» και ο επικεφαλής της, Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, σας προσκαλούν στο 1ο Τακτικό Συνέδριο του 2023 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/01/2023 και ώρα 11:00 π.μ. στο Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα, Ηλιούπολη).

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη μέρα-το οποίο στηρίχθηκε και στις προτάσεις των δημοτών - θα αναλυθεί διεξοδικά το αναπτυξιακό σχέδιο για την πόλη μας, θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και θα ψηφισθεί το Καταστατικό.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ΟΡΑΜΑ για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ και να γνωρίσετε από κοντά τη δυναμική μας ομάδα.

ΜΑΖΙ με όλους ΕΣΑΣ, θα συνδιαμορφώσουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Για όσα ζήσαμε εμείς, για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ που περιμένουν από εμάς!

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

(ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - 10/01/2023

Προβλήθηκε 398 φορές

Δήμαρχε δεν φαντάζομαι να βγάλεις κονδύλι για το 2024 για το MEV; (37 μέλη στην πλατφόρμα του ''Ψηφιακού Χωριού Ηλιούπολης'' (MEV) που στοιχίζει 5.000 ευρώ περίπου τον χρόνο...)

Για αυτή την πλατφόρμα με τίτλο ''Υπηρεσίες λειτουργίας πλατφόρμας τεχνολογίας για την κοινωνική δικτύωση των Δημοτών του Δήμου Ηλιούπολης (MEV)'' είχαμε γράψει πάλι.