Ξεσπά η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου: Ζητά να βγει η φωτογραφία της από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 12 Αυγούστου 2021

Ενάντια στην αξιοποίηση του προσώπου της και των προσπαθειών της στα πύρινα μέτωπα για πολιτικούς σκοπούς τάσσεται η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία έχει συγκλονίσει με τις μάχες που έχει δώσει κατά καιρούς με τις φλόγες.

Αυτή την φορά, μία αφίσα του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία απεικονίζεται η ίδια, κάνει την κυρία Ιωαννίδου να ξεσπά, αφού όπως η ίδια λέει δεν έχει δώσει άδεια για κάτι τέτοιο.

Η αφίσα του κόμματος τάσσεται ενάντια στην κυβέρνηση γράφοντας πως «για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε – κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ».

Από πλευράς της η μάχιμη πυροσβέστρια ζητά να αποσυρθεί η φωτογραφία «άμεσα» από την αφίσα.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως «δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια». 

Η εθελόντρια τονίζει ότι «δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου».«Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη» συμπληρώνει επαναλαμβάνοντας το αίτημά της να αφαιρεθεί η φωτογραφία. 

Δείτε την ανάρτησή της:



Προβλήθηκε 777 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.