Χρήστος Διαμαντής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη που μου έγινε η πρόταση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ευαγγέλου να συστρατευτώ και να υπηρετήσω με συνέπεια το όραμα του για μια Ηλιούπολη πιο “Φωτεινή”.

Σύντομο Βιογραφικό.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 με καταγωγή από τον νομό Φθιώτιδας. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη.

Από το 1978-92 διακρίθηκε ως αθλητής του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Ηλιούπολης και της Μικτής Ομάδας Επίλεκτων Αττικής. Αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας  Καλαθοσφαίρισης,  όπου διακρίθηκε με την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1983.

Σπούδασε στο Φυσικό του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου. Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Sunderland και είναι πιστοποιημένος στην Διοίκηση Έργων «PMP» του PMI των ΗΠΑ. Είναι παντρεμένος με την Ρίτσα Φαφούλα, Τοπογράφο Μηχανικό και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες την Ιωάννα (Αρχιτέκτονα του ΕΜΠ), την Χριστίνα (τελειόφοιτο HΜΜY του ΕΜΠ) και την Αναστασία (μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων «Θεομήτωρ»).

Εργάστηκε για 18 χρόνια στην INTRACOM και διετέλεσε Διευθυντής Τηλεπικοινωνιακών Έργων, ταξιδεύοντας και υλοποιώντας επιτυχώς έργα ανά τον Κόσμο. Το 2000 ίδρυσε την εταιρεία «TELCON» στην Ηλιούπολη που έχει ως αντικείμενο την Υλοποίηση Τηλεπικοινωνιακών Έργων, όπου από το 2010 την διευθύνει μέχρι σήμερα.


Ο Χρήστος Διαμαντής στο facebook

Προβλήθηκε 1613 φορές