ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.«ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ»

Άρτος και Θεάματα 18 Ιανουαρίου 2015

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου
«Το τρένο φεύγει στις οκτώ»
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου
Τραγουδούν οι Πένυ Ξενάκη, Λένα Φίλιππα και Καλλιόπη Πολένα.

 

Ο Ρυθμός Stage την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου φιλοξενεί μία παράσταση - αφιέρωμα στον δημιουργό, ποιητή και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου.


Τρεις γυναικείες φωνές, η Πένυ Ξενάκη, η Λένα Φίλιππα και η Καλλιόπη Πολένα ερμηνεύουν τα αγαπημένα τραγούδια του σε συνθέσεις των Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Μαρκόπουλου, Δ. Μούτση, Η. Ανδριόπουλου, Γ. Σπανού, Στ. Κουγιουμτζή, Θ. Μικρούτσικου, Γ. Χατζηνάσιου κ.ά.


Την παράσταση προλογίζει ο Κώστας Κωτούλας.


Στα πλήκτρα και την μουσική επιμέλεια ο Γιώργος Τσοκάνης.


Είσοδος στο μπαρ: 12? με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 21.00

Προβλήθηκε 1697 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026: ''Γλυκό ταψιού σε στρώσεις, με καρύδια και μαρμελάδα βερίκοκο''

Στρώσεις από λεπτά φύλλα ζύμης κολλημένα μεταξύ τους με μαρμελάδα και καρυδόψιχα και στο τέλος, μια στρώση σοκολάτας να επισφραγίσει ότι εδώ μιλάμε για ένα γλυκό που δεν πρέπει να προσπεράσεις.