Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη να περάσουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό με αγαπημένα τραγούδια που όλοι λίγο πολύ έχουμε ψιθυρίσει, έχουμε κάνει όνειρα και ερωτευτεί.
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.