Από Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στην Ηλιούπολη στο μουσικό μεζεδοπωλείο ¨Ζωντανά στου Γκαζόζα¨ η Γιούλη Τσίρου και ο Δημήτρης Κανέλλος θα γεμίζουν με όμορφα τραγούδια την ψυχή μας.
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.