Μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χειμερινής θεατρικής περιόδου, το «Γάμο», θα παρουσιάσει η Άννα Βαγενά, στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού».
Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, ώρα 09.00 μ.μ.
«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, της Λενάκη, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών του τόπου μας.
Έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.
Στρώσεις από λεπτά φύλλα ζύμης κολλημένα μεταξύ τους με μαρμελάδα και καρυδόψιχα και στο τέλος, μια στρώση σοκολάτας να επισφραγίσει ότι εδώ μιλάμε για ένα γλυκό που δεν πρέπει να προσπεράσεις.
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας σύνοδο με το Νότιο Δεσμό Σελήνης και τα πρέπει της λογικής μας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που είναι χρόνιες.