"ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΕΙ"

Άρτος και Θεάματα 22 Νοεμβρίου 2015

     ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Μέλη των Κοινωνικών Επανεντάξεων και Απόφοιτοι του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ μαζί με νέους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, αποτελούν την ομάδα θεάτρου του Πολιτιστικού Στεκιού.

Μέσα από αυτή τη συνεύρεση εκφράζονται, δημιουργούν και παρουσιάζουν, σε συνεργασία με τον Δήμο Καισαριανής, τη θεατρική παράσταση «Το σακάκι που βελάζει».

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την κοινωνία.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Καισαριανής

(Βρυούλων και Κλαζομενών)

Ώρα έναρξης 20.30

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 «Το σακάκι που βελάζει» είναι ένα έργο του Βούλγαρου συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ γραμμένο για να στιγματίσει, να παίξει και να καταγγείλει τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας. Την αλλοτρίωση της λογικής που προκαλεί σε όσους μετέχουν αυτής -είτε υπαλλήλων που την υπηρετούν, είτε πολιτών που ζητούν απλά να βρουν το δίκιο τους. Ο Στανισλάβ Στρατίεβ μιλάει σε αυτό το έργο για τον Άνθρωπο, αυτόν που αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για να τα καταφέρει ακόμα και όταν όλα και όλοι του πάνε κόντρα. Και πραγματικά τα καταφέρνει και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο, παρ? όλες τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια που του παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά του.

Με τον ίδιο τρόπο, οι άνθρωποι στην απεξάρτηση έχουν να κάνουν τη δική τους δύσκολη διαδρομή. Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών είναι η μεγαλύτερη πρόκληση προσπάθειας με επιμονή και υπομονή για μια καθαρή ζωή. Στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απαντάμε σε αυτή την πρόκληση λέγοντας όχι στα ναρκωτικά και στηρίζοντας τους ανθρώπους να κερδίσουν την καθαρή ζωή.

Προβλήθηκε 932 φορές

Τα ζώδια την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

Η καρδιά σήμερα ζητά περισσότερα από καλοκαιρινή ανεμελιά. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματικά διλήμματα, ενώ το εξάγωνό της με τον Κρόνο μας βοηθά να ξεχωρίσουμε ποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά θέση στη ζωή μας.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026: ''Κοτοσαλάτα με φασολάκια και σάλτσα γιαουρτιού''

Πολύ δροσερή και καλοκαιρινή αυτή η κοτοσαλάτα με γιαούρτι, μπόλικα φρέσκα μυρωδικά αλλά και φασολάκια που έχουμε προσέξει να μην παραβράσουμε ώστε να μείνουν ζωηρόχρωμα, τραγανά και αλ ντέντε.

Τα ζώδια την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026

Μία μέρα που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ανθρώπους, καταστάσεις και... τον ίδιο μας τον εαυτό! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον Κριό και σύνοδο με τον Πλούτωνα …