"Όσα η μουσική υφαίνει, ο χορός σε κύκλους δένει..."

Άρτος και Θεάματα 04 Οκτωβρίου 2014

Ο Πολιτιστικός - Λαογραφικός Σύλλογος Δάφνης "Ταξιδευτές Πολιτισμού" σας προσκαλεί στην πρώτη του μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Όσα η μουσική υφαίνει, ο χορός σε κύκλους δένει..."


Με πυξίδα το χορό, τη μουσική και το τραγούδι, τα μέλη των "Ταξιδευτών Πολιτισμού" μας καλούν να περπατήσουμε μαζί στα μονοπάτια της ελληνικής παράδοσης.

 

Την εκδήλωση πλαισιώνουν τα εργαστήρια παραδοσιακού χορού, παραδοσιακού τραγουδιού και παραδοσιακών κρουστών του Συλλόγου μας.

 

Θα μας συνοδεύσουν οι μουσικοί :

Φωτόπουλος Φάνης: Κλαρίνο
ΚατσούληςΤάσος: Λαούτο
Γεωργούλης Κώστας: Βιολί
Ζευγίτης Γιάννης: Τουμπερλέκι, νταούλι, ντέφι
Ανδρουτσόπουλος Πέτρος:Τραγούδι
Ελένη Μποζά:Τραγούδι (Μέλος ΠΑ.Ο.Ν.Ε.)
Ιντζούδης Σωτήρης: Γκάιντα Θράκης
Νατάσσα Γκαραλιάκου: Τραγούδι Θράκης (Μέλος ΠΑ.Ο.Ν.Ε.)
Πολυξένη Μάθου: Τραγούδι Θράκης (Μέλος ΠΑ.Ο.Ν.Ε.)
Σταβιάνης Γρηγόρης: Κλαρίνο Νομού Πέλλας
Αλιώπης Περικλής: Τρομπέτα

 

Ώρα προέλευσης κοινού: 20.00

Κλειστό Γήπεδο Μιχάλης Μουρουτσος

Προβλήθηκε 775 φορές

Τα ζώδια την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου γεννά την επιθυμία για συναισθηματική ζεστασιά και οικειότητα, οι δύσκολες γωνίες της όμως με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα εντείνει τις αυταπάτες ιδιαίτερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!