Υγεία


Κορονοϊός: Στυτική δυσλειτουργία δείχνει νέα μελέτη

Παγκόσμια ανησυχία έχουν προκαλέσει οι τελευταίες διεθνείς έρευνες που δείχνουν ότι κάποιοι άνδρες που νόσησαν από κορονοϊό εμφάνισαν μόνιμη στυτική δυσλειτουργία, ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές ακόμη και για συρρίκνωση του μήκους του οργάνου τους.

ΕΟΦ: Ανάκληση self test για λόγους ''προστασίας της δημόσιας υγείας''

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε από την αγορά self test για τον κορονοϊό και απαγόρευσε τη διακίνηση και τη διάθεσή του λόγω ότι το συγκεκριμένο προϊόν δε φέρει σήμανση CE, όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Δήμος Ηλιούπολης: Προσφέρουμε Εθελοντικά ''Διπλό το δώρο της Ζωής''! Αιμοδοσία και Εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Διπλή δράση εθελοντικής προσφοράς του δώρου της Ζωής διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης στο Δημαρχείο, Σοφοκλή Βενιζέλου 114, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 09.00 έως 13.00.

Προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Καταγγέλλουν απλήρωτες εφημερίες

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση εάν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, θα πραγματοποιηθεί κλείσιμο των εφημεριών των Κέντρων υγείας της 1ης Υ.Πε. συμπεριλαμβανομένων των εμβολιαστικών ιατρείων και της διενέργειας προληπτικών τεστ και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά

Αιμοδοσία στο ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, (07.11.2021)

Επί 40 και πλέον συναπτά έτη πραγματοποιούνται στο Ναό μας δύο εθελοντικές αιμοδοσίες κατ' έτος, έχοντας με αυτόν τον τρόπο προσφέρει ο καθένας και η καθεμία από εμάς, στο μέτρο του δυνατού, αίμα για τον συνάνθρωπό μας που πάσχει.