Υγεία


Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε απολυμάνσεις και πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας

Τα απολυμαντικά προϊόντα είναι ουσίες που εφαρμόζονται σε αντικείμενα και εξοπλισμό για την καταστροφή των μικροοργανισμών που υπάρχουν, ιδιαίτερα των ανθεκτικών βακτηριακών σπόρων

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Υποχρεωτική η επίδειξη για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Αλλιώς rapid test

Αυτό ορίζει νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, που αναφέρει ότι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού θα είναι υποχρεωτική έως το τέλος του 2022.

Νοσοκομείο Παίδων ''Η Αγία Σοφία'' -  Αναστολή τακτικών χειρουργείων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ - Αισθανόμαστε την ανάγκη να παρέμβουμε δημόσια θίγοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα το οποίο προέκυψε με τρόπο επείγοντα και επιτακτικό τις τελευταίες ημέρες.

ΑΜΕΑ: Έρχονται τα ''ψηφιακά ΚΕΠΑ'' και η Κάρτα Αναπηρίας

Την πλήρη ψηφιοποίηση –με ταυτόχρονη απλοποίηση- της διαδικασίας πιστοποίησης αναπηρίας, δηλαδή τη δημιουργία «ψηφιακών ΚΕΠΑ» καθώς και την θέσπιση του πλαισίου για την Κάρτα Αναπηρίας προβλέπει –μεταξύ άλλων- τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα: Ξεκινούν κινητοποιήσεις από 18 έως 20 Ιουλίου - ''Ζητάμε οξυγόνο για να μην πεθάνουμε''

Νέες κινητοποιήσεις από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου εξήγγειλαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και πολυϊατρείων.

Αλλάζουν όλα στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ με τα κρούσματα - Μία φορά την εβδομάδα και όχι καθημερινά

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Παρασκευή 08/07/2022, ο ΕΟΔΥ θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα της λοίμωξης COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή.

Επείγουσα έκκληση για δότη αιμοπεταλίων - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης ''Μ. Παπαμαύρος''

Ανακοίνωσή σε όλους όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν με προσφορά σε αιμοπετάλια, για συνάδελφό τους που τα έχει άμεση ανάγκη.

Docline: ''24ωρη Παροχή Ιατρικής Περίθαλψης κατ΄οίκον''

Η Docline παρέχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες κατ΄ οίκον μέσα από ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο ιατρικό δίκτυο. Το 24ώρο κέντρο μας σας παρέχει καθοδήγηση με ασφάλεια και ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση ή ακόμα και για τον προγραμματισμό ιατρικών πράξεων.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.