Υγεία


Προσοχή: Ανάκληση μη ασφαλούς αλιεύματος από τον ΕΦΕΤ

Διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά - Τμήμα Α' του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ, ότι το προϊόν είναι μη κανονικό, μη ασφαλές διότι περιείχε θειώδη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

Τι να κάνεις πριν από ένα μασάζ στο χώρο σου

Αν αποφάσισες πως ήταν καιρός να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο και επέλεξες το δώρο της χαλάρωσης, έκανες πολύ καλά. Το μασάζ προσφέρει αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη στον οργανισμό μας και βελτιώνει τη διάθεσή μας

''Καμπάνα'' για το μουρουνέλαιο και τα ζελεδάκια Moller’s! Απαγόρευση των διαφημίσεων

Την απαγόρευση δύο διαφημίσεων του πασίγνωστου μουρουνέλαιου Moller’s αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά από συλλογική αγωγή της Ένωσης Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ).

O ΕΟΦ αποσύρει από τα σούπερ μάρκετ αντισηπτικό χεριών (εικόνα)

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Durostick Καθαριστικό χεριών, το οποίο περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη και διατίθεται στην αγορά με ισχυρισμούς βιοκτόνου, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από τον ΕΟΦ, κατά παράβαση των άρθρων 17 παρ. 1 και 55 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 528/2012.

Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης από αύριο - Ποια προϊόντα καταργούνται

Τέλος μπαίνει από αύριο, 3 Ιουλίου, στα πλαστικά μιας χρήσης, δρομολογείται ο περιορισμός των πλαστικών μπουκαλιών μέχρι το 2024, με στόχο την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: ''Έχεις επιλογή υπάρχει τρόπος''

Η 26η Ιουνίου, ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, αποτελεί μία ημέρα αναφοράς και ευαισθητοποίησης του καθημερινού αγώνα που απαιτεί η αντιμετώπιση του προβλήματος της εξάρτησης.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Πανελλαδική κινητοποίηση αύριο Τετάρτη - Κάλεσμα συμμετοχής από το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής

Τετάρτη 23 Ιούνη - στάση εργασίας (7 π.μ. – 12 το μεσημέρι σε επίπεδο Αττικής) με συγκέντρωση από όλη τη χώρα στο υπουργείο Εργασίας στις 9 π.μ. και πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Εξωσωματική Γονιμοποίηση: Αλλάζει το όριο ηλικίας για τα ζευγάρια

Με νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται να προωθηθεί τo επόμενο διάστημα αυξάνεται το όριο ηλικίας για την εξωσωματική γονιμοποίηση από τα 50 έτη που είναι σήμερα για τις γυναίκες στα 52.

Κρουστικά κύματα: Σε ποιες περιπτώσεις ''απογειώνουν'' τη στύση

Η στυτική δυσλειτουργία είναι το πιο συχνό πρόβλημα των ανδρών. Επηρεάζει δυσμενώς την ψυχολογία τους, τις ερωτικές τους σχέσεις και, τελικά, την ποιότητα της καθημερινότητάς τους.