Μπήκαμε στο Μάιο και η πλατφόρμα του ''Ψηφιακού Χωριού Ηλιούπολης'' για την κοινωνική δικτύωση των Δημοτών του Δήμου Ηλιούπολης μπήκε σε δοκιμαστική λειτουργία.(εδώ)

Τα μέλη της είναι μέχρι τώρα 11. (εγώ, ο κ. Κατσώνης, και μάλλον οι δημιουργοί της ιστοσελίδας) και βλέπουμε ότι έχουν μέρες ή και μήνες να μπουν μέσα στην πλατφόρμα...(δείτε εδώ)

Οι ομάδες που υπάρχουν μέσα στο MEV βλέπουμε ότι έχουν φτιαχτεί εδώ και δύο μήνες... 


Τα κείμενα που βρήκαμε μέχρι τώρα είναι μόνο δύο (από τον ιδρυτή και σχεδιαστή της πλατφόρμας) 

Για αυτή την πλατφόρμα με τίτλο  ''Υπηρεσίες λειτουργίας πλατφόρμας τεχνολογίας για την κοινωνική δικτύωση των Δημοτών του Δήμου Ηλιούπολης (MEV)'' είχαμε γράψει πάλι (εδώ).

Αγαπητοί κ.κ. του Δήμου Ηλιούπολης, η σκέψη είναι καλή, η πλατφόρμα μέχρι πέρσι λειτουργούσε με μέλη και διάφορες σκέψεις και απόψεις... Τι πήγε στραβά και φτάσαμε Μάιο και δεν υπάρχει μία σωστή λειτουργία σε κάτι που πληρώσαμε σαν Δήμος;

Αλήθεια δεν προβληματίζονται οι υπεύθυνοι του τμήματος Τύπου και Επικοινωνίας για το εάν τα χρήματα που έχει δώσει ο Δήμος έπιασαν τόπο; Αλήθεια μήπως θα πρέπει να το διαφημίσετε λίγο μέσω των ενημερωτικών ιστοσελίδων  αλλά και των σελίδων (facebook, twitter, instagram) που και αυτά πληρώσαμε σαν δήμος καλά;

Αλήθεια μια και αναφερθήκαμε σε πλατφόρμα (τι ωραία λέξη) τι γίνεται με την άλλη πλατφόρμα των σεμιναρίων προς του Δημότες; Θα λειτουργήσει; (για το θέμα αυτό είχαμε αναφερθεί εμείς  εδώ και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανασίου στο δημοτικό συμβούλιο της 08.04.2021)

Καλό μήνα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά...

Προβλήθηκε 360 φορές