Festival Φανταστικού Κιν/φου Βαγγέλης Κοτρώνης - Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολη

Άρτος και Θεάματα 16 Απριλίου 2016

Στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα, στην Ηλιούπολη

Σάββατο 16/4/2016 και την Κυριακή 17/4/2016 στις 8 μ.μ.

*Είσοδος Ελεύθερη*

Το Φεστιβάλ αφορά σε ταινίες μικρού μήκους φανταστικού κινηματογράφου παραγωγής 2015 και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

****ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Απριλίου 2016****
1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ (Νίκος Κουρού)
2. ΠΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (Σπύρος Μαντζαβίνος)
3. AFTERΑΔΙΚΟ (Παναγιώτης Ποντικίδης)
4. ΑΘΩΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Γιώργος Καμαρινός)
5. ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ (Δημήτρης Αργυρίου)
6. ΙΕΡΟ ΣΩΜΑ (Αντώνης Μανδρανής)
7. ΚΑΝΕ ΜΟΥ LIKE (Μιχάλης Καρπουζάς - Μίνα Μπάτη - Ελπίδα Μυριδάκη)
8. EYE CANDY (Δημήτρης Βαβάτσης)
9. ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Μιχάλης Μαθιουδάκης)
10. FEMDOM (Κων/νος Στραγαλινός)

****ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Απριλίου 2016****
1. E-SOCIAL (Ναταλία Λαμπροπούλου)
2. ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 43 (Αλέξης Λαζαρίδης)
3. Ο ΣΠΟΡΟΣ (Ιφιγένεια Κοτσώνη)
4. INNER LAND (Βίβιαν Παπαγεωργίου)
5. ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ (Κυριάκος Αναστασίου)
6. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ (Πέτρος Φλωράκης)
7. DURCKNESS (Άρης Δεληγιαννίδης)
8. FIREFLY (Γιώργος Σουμελίδης)

Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Κυριακή 17/4/2016, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των προβολών, στο χώρο του Φεστιβάλ.

Η σελίδα μας https://www.facebook.com/festfantastikou.vaggeliskotronis

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Νώντα Σαρλή στα τηλ. 2107665408, 6945574414, στο e-mail [email protected] 

Προβλήθηκε 1421 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025: ''Σαρμάδες με ποντιακό μαύρο λάχανο και πλιγούρι, από το Άγιον Όρος''

Με ποντιακά μαύρα λάχανα που μάζεψε λίγα λεπτά πριν από το μαγείρεμα έφτιαξε αυτούς τους σαρμάδες με πλιγούρι ο πατέρας Γεώργιος στο κελλί του Αγίου Νικολάου.

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025: ''Καπόνια με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης''

Τα καπόνια, που τους φθινοπωρινούς μήνες τα βρίσκουμε σε αφθονία σε μεγάλα ψαράδικα, συνδυάζονται με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης σε ένα πολύ ωραίο και εύκολο φαγητό – η ίδια συνταγή γίνεται βέβαια και με μπακαλιάρο, λούτσο ή σκορπίνα.