• vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • venchi
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • little_bees
  • raxati
  • anthologio
  • carbonoff
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho
  • chrisalida
  • anagnostou
  • goudis
  • artina bakery
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • kids_party
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • petshopcorner

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ "Βραβείο...μετά μουσικής"

Άρτος και Θεάματα 27 Μαϊου 2016

Το πιο ζεστό και δυνατό χειροκρότημα πήραν οι μαθητές της χορωδίας του Δημοτικού "ΔΕΛΑΣΑΛ", στο 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Τα παιδιά, με μαέστρο τον κ. Θανάση Χατζηγιάννη και με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών, κ. Μπάμπη Τραπζενλίδη στο πιάνο και τον κ. Μηνά Μητσόπουλο στην κιθάρα και το σαξόφωνο, ενθουσίασαν το κοινό με τις μουσικές τους επιλογές και την εμφάνισή τους και απέσπασαν το βραβείο της πρωτότυπης απόδοσης τραγουδιών.

Με παράδοση πολλών ετών, η χορωδία του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" δίνει πάντα το δυναμικό της «παρών» και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του Σχολείου.
 

Προβλήθηκε 1016 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 15 Αυγούστου 2026: ''Μαρμελάδα σύκο με κελυφωτά φυστίκια''

Η αγαπημένη μαρμελάδα σύκο, εμπλουτισμένη με κελυφωτά φιστίκια. Η γεύση του φιστικιού συμπληρώνει τέλεια τα σύκα και η τραγανή υφή τους δίνει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στη μαρμελάδα.