Ενα τετραήμερο-θεσμός για τους λάτρεις του πολιτισμού, γεμάτο βιβλία, προσφορές και πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα, που κάνει πράξη το γνώριμο πια σύνθημα «Ενα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό».

Το 10o Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5 κάνει στάση αυτό το καλοκαίρι στο Παλιό Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι, από σήμερα Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016.

Η δέκατη κατά σειρά διοργάνωση έχει για ακόμη μία φορά αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη των άπορων και άστεγων συνανθρώπων μας μέσω του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί συνολικά στις προηγούμενες εννέα διοργανώσεις ανέρχεται σε 1.141.268,615 ευρώ.

Εξ αυτών, οι 897.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν σε επτά μπαζάρ, έχουν ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων, εξασφαλίζοντας 239.200 μερίδες φαγητού και 11.311 διανυκτερεύσεις για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα των υπόλοιπων δύο εκδηλώσεων διατέθηκαν εξολοκλήρου στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), που μεριμνά επίσης για τη σίτιση, τη στέγαση και την ένδυση άπορων και άστεγων πολιτών.

Από το 10ο Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλες συναυλίες του Σαββατοκύριακου, με τους: Ευτυχία Μητρίτσα, Μαριέττα Φαφούτη και Ρίτα Αντωνοπούλου (το Σάββατο) και Angelika Dusk, Σπύρο Γραμμένο, Πέννυ Μπαλτατζή και Μαρίζα Ρίζου (την Κυριακή).

Το Bazaar θα λειτουργεί όλες τις ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

Προβλήθηκε 1203 φορές

''Τίποτα δεν ήταν εύκολο - Η ηρωίδα μάνα μου''. του Γιώργου Πατούλη από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης και τρεις αγαπημένοι φίλοι του Γιώργου Πατούλη: ο ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου π. Χρήστος Μαρούδας και ο γιατρός Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

Πέθανε η πολυβραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη

Την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, άφησε η Ολυμπία Δουκάκη, η πολυβραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, που ξεχώρισε μέσα από ταινίες όπως οι «Ανθισμένες Μανόλιες» και το «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού».