Αντιγόνη - Σοφοκλή - 06 Ιουλίου

Άρτος και Θεάματα 04 Ιουλίου 2016

Η απόφαση της Αντιγόνης να θάψει τον αδερφό της Πολυνείκη αντίκειται στην εντολή του βασιλιά Κρέοντα, οδηγώντας την τελικά στο θάνατο

Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής"

6 Ιουλίου και ώρα 09.00 μ.μ.

Με την εξαίσια Ιωάννα Παππά ως Αντιγόνη, τον Νικήτα Τσακίρογλου ως εμβληματικό Κρέοντα και συμπρωταγωνιστές τους Σταύρο Ζαλμά, Νίκο Αρβανίτη, Ελένη Ζαραφίδου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη, Κώστα Βελέτζα, Γιώργο Παπαπαύλου, Μάνο Καρατζογιάννη και Γιώργο Νούση αλλά και την ιδιαίτερη, πρωτότυπη μουσική του Σταύρου Γασπαράτου, η «Αντιγόνη» σε παραγωγή της 5ης Εποχής επανακάμπτει. 

Προβλήθηκε 2158 φορές

Ελληνικά Βραβεία Κινηματογράφου (Ίρις) 2026

Η απονομή των βραβείων Ίρις από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου αποτελεί την κορυφαία κινηματογραφική διάκριση στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας κάθε χρόνο τις καλύτερες εγχώριες παραγωγές, τους συντελεστές και τους δημιουργούς.

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 21 Ιουνίου 2026: ''10 ωραίες, θρεπτικές ιδέες για πλήρες, ελαφρύ πρωινό''

Παξιμάδι, ντομάτα, ελιές, λίγο τυρί, φρούτο και ένα δροσερό αφέψημα είναι ένα πολύ ωραίο ελληνικό πρωινό. H Nένα Ισμυρνόγλου, όμως, μας έδωσε πολλές ακόμη ιδέες, για να ξεκινάμε κάθε φορά τη μέρα μας διαφορετικά αλλά πάντα νόστιμα και θρεπτικά.