Ταινία στην Ελλάδα θα γυρίσει η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου!

Άρτος και Θεάματα 09 Αυγούστου 2016

Πιο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από ποτέ είναι η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θοδώρα καθώς θα παίξει στην αμερικανική ταινία «Gates of Hades» που θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

«Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πατρίδα του πατέρα μου. Είναι όνειρο ζωής γιατί θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ» ανέφερε στην εφημερίδα «Reallife».

Στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού θα παίξουν ο Μάνος Γαβράς που θα υποδύεται τον Άδη και η Βάσια Παναγοπούλου που θα κάνει την θεά Δήμητρα: «Είμαι πολύ τυχερή που θα παίξω με αυτούς τους ανθρώπους» επισημαίνει η Θεοδώρα ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας εξηγεί:

«Έξι Αμερικανοί φίλοι, επισκέπτονται την Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την Ελληνική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα ξενοδοχείο, ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Το ποτάμι και το δάσος κρύβουν πολλούς κινδύνους και μυστικά που οι έξι επίδοξη ντοκιμαντερίστες δεν έχουν φανταστεί». 

Προβλήθηκε 1728 φορές

Τα ζώδια την Παρασκευή 1 Μαϊου 2026

Πρωτομαγιά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού και η μέρα είναι γεμάτη πάθη, σκάνδαλα, αποκαλύψεις και ψυχολογικές διεργασίες , ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι 2ου δεκαημέρου.

Η συνταγή της ημέρας, Tετάρτη 29 Απριλίου 2026: ''Αρακάς λαδερός, αγιορείτικος, με πατάτες και καρότα''

Έτσι ακριβώς μας μαγείρεψε τον λαδερό αρακά ο πατέρας Γεώργιος στην κουζίνα της Αθωνιάδας, του εκκλησιαστικού λυκείου στις Καρυές, πλάι στη σκήτη του Αγίου Ανδρέα.