Την Κυριακή 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό), στέλνουμε δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από τη σκηνή του ‘’Holywood Stage’’, τραγουδώντας όλα τα αγαπημένα, χωρίς σύνορα και νόρμες!

Τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου αλλά και με έντονο άρωμα Ελλάδας (και από την προσωπική δισκογραφία μου), γλιστρώντας μπρος πίσω στο χρόνο, με μια κιθάρα κι ένα βιολοντσέλο, σε μια υπέροχη γιορτή μουσικής και αλληλεγγύης!

*ΕΙΣΟΔΟΣ 3 ευρώ

Μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση της μ.κ.ο.Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ’’Ορίζοντες’’ (Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες).
http://www.keepea.gr/

*ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ας κρατάτε στο χέρι μία (ή και παραπάνω!) συσκευασία ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, ντοματοχυμός, γάλα, κονσέρβες, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα κ.α.), που θα συλλέξει και αξιοποιήσει το Kinitron (Δράσεις Πολιτισμού και Αλληλεγγύης). https://www.facebook.com/kinitron.org/?fref=ts

 

*ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Τραγούδι (και διάφορα άλλα!)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ: βιολοντσέλο (μαντολίνο)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΛΑΣ: κιθάρα (μπουζούκι)
Επιμέλεια προγράμματος: Θέλμα Καραγιάννη
Μουσική επιμέλεια: Αρετή Κοκκίνου (κι εμείς!)

Διοργάνωση: Θέλμα Καραγιάννη
Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr) 

Προβλήθηκε 1072 φορές

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη και ο Γιάννης Κακλέας είχαν συνεργαστεί στενά, αφού τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», που ανέβηκε στο θέατρο Γκλόρια για τρεις σεζόν (2021-2024).

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2024 στο Malmö Arena της Σουηδίας. 15 χώρες έδωσαν τη μάχη τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, ωστόσο μόνο 10 είναι αυτές που παίρνουν το χρυσό εισιτήριο.