Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, Βαγγέλης Θεοδωρίδης χαρακτηρίζει τον Έλληνα συνταξιούχο ως «επαίτη της σύγχρονης εποχής».

Σε δηλώσεις του στα «ΝΕΑ» τονίζει πως οι Έλληνες συνταξιούχοι είναι επαίτες και μάλιστα με «ευθύνη άλλων». Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη οι νέες συντάξεις θα κυμαίνονται από εδώ και πέρα από 200-700 ευρώ το πολύ ενώ οι λίγοι «υψηλοσυνταξιούχοι» των 1.000 ευρώ θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι.

Σχετικά με τον ΕΦΚΑ ο κ. Θεοδωρίδης είπε πως η κατάσταση είναι «τραγική» αφού έξι μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του «κανένα πρόβλημα του ασφαλιστικού συστήματος δεν έχει λυθεί». Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο «οι σοβαρές δυσχέρειες που προκύπτουν καθημερινά, οι οποίες επιδεινώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων, εργοδοτών και συνταξιούχων οδηγούν τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ σε απόγνωση».

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 919 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.