''Tα πιο ωραία λαϊκά και όχι μόνο…'' - Ρυθμός Stage

Άρτος και Θεάματα 02 Νοεμβρίου 2017

Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Ρυθμού μεταμορφώνεται σε λαϊκό πάλκο και υποδέχεται τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, την Μαρία Τσάμη και τον Αποστόλη Βαγγελάκη, έναν από τους σπουδαιότερους σολίστες πνευστών, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια.

Γινόμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε ένα λαϊκό γλέντι με σημερινά και παλιά λαϊκά αλλά και παραδοσιακά αγαπημένα τραγούδια, που πότισαν την καρδιά και την ψυχή μας.

Πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και το “έξω καρδιά” και το γλέντι, υπόσχεται μια μακρινή βόλτα στην καρδιά του Έλληνα, όπου ψυχαγωγία και διασκέδαση, πιασμένες χέρι – χέρι, θα μας οδηγήσουν ν’ αγκαλιαστούμε, να τραγουδήσουμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς, να χορέψουμε και να ξαναβρούμε τη γλεντζέδικη διάθεση που τόσο μας έλειψε!

Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ανακαλύψουμε την ουσία των πραγμάτων συνδέοντας το χθες με το σήμερα.

Παράλληλα η κουζίνα του Ρυθμού μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ,με γεύσεις που σου μένουν αξέχαστες.

Μαζί τους συνοδοιπόροι οι σπουδαίοι μουσικοί : Παναγιώτης Μπουζέας -μπουζούκι, Θάνος Σταυρίδης - ακορντεόν, Λεωνίδας Κυρίδης -μπάσο

Σας περιμένουμε λοιπόν κάθε Παρασκευή σε ένα πρόγραμμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ώρα έναρξης: 22.30

Χωρίς είσοδο

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)
 

Προβλήθηκε 1508 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Μέρα με διλήμματα και μπλοκαρίσματα αφού η Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τους Δεσμούς Σελήνης και αισθανόμαστε ότι οι γύρω μας δεν μπορούν να κατανοήσουν τις σκέψεις αλλά και το όραμά μας.

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025: ''Μωσαϊκό σοκολάτας με μπανάνα και βρώμη''

Το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό, πανεύκολο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα αφού είναι καμωμένο με μπανάνα και βρώμη. Ένα γλυκάκι που γεννά αναμνήσεις και η νοστιμιά στο κόκκινο…

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 6 Ιουλίου 2025: ''Σκωτσέζικα μπισκότα βρώμης'' - συνταγή για Vip΄s

Ο Βασιλιάς Κάρολος όταν ήταν Πρίγκηπας μοιράστηκε μαζί μας μέσω instagram, την αγαπημένη του συνταγή με τα σκωτσέτζικα μπισκότα βρώμης, αφού η βρώμη θεωρείται δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας.